La millor informació del ValènciaCF en valencià

El “Salvador” torna a escena
,

El “Salvador” torna a escena

COMPARTIR

728-90

L’entrenador valencianista, Salvador González, “Voro”, ha tornat a dirigir a l’equip a conseqüència de la destitució del tècnic andorrà, Albert Celades. En el dia de hui a les 19:30, un nou València buscarà sumar uns tres punts necessaris davant l’Athlètic de Bilbao per a no perdre les opcions de jugar competicions europees la pròxima temporada.

El València arriba al partit en una mala dinàmica. L’equip va perdre els dos últims partits davant l’Eibar i el Vila-real i només ha guanyat a Osasuna des que va tornar de l’atur. Ara mateix, l’equip ocupa la huitena posició i està a un punt de l’Europa League.

No obstant això, amb la victòria que va aconseguir ahir el Sevilla la quarta plaça que dóna accés a la Champions sembla molt complicada. Ara mateix, el València està a onze punts i només falten díhuit per disputar-se.

D’altra banda, l’Athlètic de Bilbao va guanyar el seu últim partit davant el Mallorca i només està en una posició menys que el València. Per això, el partit es presenta com una final per als dos equips, que tenen l’ambició de jugar competicions europees la pròxima temporada.

Al voltant de les sis i mitja coneixerem la primera alineació de Voro i quins seran els jugadors encarregats de què els tres punts es queden a Mestalla, un estadi on no ha guanyat cap equip en lliga esta temporada. A les 19:30 la pilota tornarà a rodar i el nou València de Voro buscarà la victòria.