Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

El Saler rep al VCF amb bon oratge per a treballar

Per Blanquinegres · 13 Juliol, 2016

El VCF s’exercita des de la vesprada d’ahir dimarts al complex esportiu del Parador Nacional situat a la vora de la platja d’El Saler. Per tal de treballar de la manera més còmoda l’oratge que acostuma a castigar la ciutat de València i voltants a donat una treva considerable als jugadors de Pako Ayestarán. La forta brisa marina ha donat la benvinguda al grup valencianista en la sessió matinal celebrada hui.

El treball s’ha basat des de principi en estar en contacte amb el baló, res nou. Dividits en grups la tasca de traure la pilota jugada des de darrere continua sent una de les prioritats d’Ayestarán per al seu bloc.

La sessió ha estat marcada d’alguna forma per les baixes ja conegudes de Jaume i Robert, lesionats i els problemes físics que arrosseguen Guilherme Siquiera i Bakkali seguint els seus plans específics. En particular, Rodrigo Moreno ha sigut el primer en absentar-se del treball de hui per un fort colp al seu peu dret que l’ha obligat a retirar-se de l’entrenament de hui junt a u membre del cos de fisios valencianistes.