La millor informació del ValènciaCF en valencià

El retorn de Gonçalo Guedes
,

El retorn de Gonçalo Guedes

COMPARTIR

728-90

Amb tan sols un dia d’entrenament, José Bordalás va considerar oportú donar-li minuts a Gonçalo Guedes. L’entrenador compta amb ell esta temporada, ja que en cas que no arribe una oferta satisfactòria per a totes les parts es quedarà al conjunt blanquinegre, i ahir demostrà que si es queda serà important.

El treball de Bordalás

Més enllà de la seua habitual irregularitat, el portugués és el jugador més diferencial d’este València. La inversió de 40 milions per ell responia a una temporada on va ser un dels extrems més determinants de tota Europa, i la missió de Bordalás és apropar-lo al màxim a esta versió seua, on és absolutament imparable.

Rendiment vs Atromitos

És cert que el rival d’ahir era l’Atromitos, però a la gespa de Paterna s’apreciava que anava dos o tres marxes per davant de la resta. El jugador portugués va anotar un gol espectacular amb l’esquerra a una jugada que va començar ell mateix, i a més a més pràcticament regalà altres dos gols, però ni Cheryshev ni Fran Pérez van ser capaços de materialitzar estes ocasions.

Bordalás vol al millor Guedes, i és per això que li ha donat ritme de competició des del principi. Compta amb ell i confia que no arribe cap oferta que puga acceptar el club. Amb els efectius que anirà incorporant el València estos dies s’apreciarà un altre equip, molt més competitiu i molt més creatiu a la zona d’atac.