Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Reial Madrid li furta esta joia al València

Per Alex Alfaro · 24 Gener, 2023

En els últims mesos ja han sigut moltes les vegades que el Reial Madrid ha acudit al viver del València CF per a fitxar futbolistes. És una cosa normal, perquè des de Paterna emergeixen molts talents temporada rere temporada i en la capital d’Espanya és una cosa que estan aprofitant i de quina manera.

Tal com ha informat el mitjà de comunicació Relevo i va avançar el periodista Salva Gomis fa unes setmanes, el futbolista  del València Álex Pérez ha fitxat pel Reial Madrid. Es tracta d’un central esquerrà de la generació de 2005 i que va fitxar pel València després del seu pas per l’escola del San José d’Alacant. Després de dos temporades a Paterna posarà rumb cap a Valdevebas per a continuar formant-se com a futbolista.

I és una pena perquè el seu creixement al llarg d’esta temporada havia cridat l’atenció als entrenador de l’acadèmia del València. 1,90 metres d’altura i amb bona eixida de pilota amb la seua cama esquerra feien d’ell un jugador al qual prestar molta atenció en els seus pròxims anys.

El València va presentar una oferta de renovació al futbolista que finalitzava contracte esta mateixa temporada. En l’oferta es detallava la possibilitat d’incorporar-li al Juvenil Divisió d’Honor però la seua agència de representació va rebutjar l’oferiment. Esta temporada no ha tingut grans oportunitats pel fet que l’entrenador ha apostat més per Yarek Gasiorowski, recentment renovat, i en Quique Ribes.

És per això que davant esta tessitura, el Reial Madrid va iniciar fa setmanes converses amb el futbolista i el seu entorn i li ha presentat una proposta per la qual ja tenen un acord. També en els últims dies, el conjunt blanc ha realitzat una oferta al València CF per a emportar-se en este mes de gener al central esquerrà i no esperar així al mes de juny que queda lliure. Esta tessitura beneficiaria al València CF ja que podria mantindre algun dret econòmic a futur d’un futbolista amb projecció com és Álex Pérez