La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Rayo Vallecano presenta una nova oferta per Marcos André
,

El Rayo Vallecano presenta una nova oferta per Marcos André

COMPARTIR

El València està tractant de vendre a Marcos André i a Maxi Gómez per a fer espai en la davantera. El principal objectiu és Edinson Cavani, però el Vila-real està apretant per ell. Així que, si el València vol avançar-se al club castellonenc, ha d’agilitzar les eixides dels seus davanters. 

Ara mateix, L’eixida de Marcos André pareix més pròxima que la de Maxi Gómez. El Rayo Vallecano està apretant i ha fet una nova oferta per el davanter brasiler. 


Nova oferta del Rayo per Marcos André 

Segons ha informat SER Deportivos València, el Rayo Vallecano ha oferit quatre milions d’euros pel 75% dels drets de Marcos André. El davanter és una petició expressa d’Andoni Iraola i el club madrileny podria fer un esforç pel jugador del València. 

Manu Vallejo podria entrar en l’operació 

D’altra banda, Marcos André podria no ser l’únic jugador que entrara en l’operació. El Rayo Vallecano també està interessat en Manu Vallejo.

Del davanter gadità queden aproximadament 900.000 euros per amortitzar. Per tant, podria eixir amb una rescissió de contracte, en la qual el Rayo es faria càrrec del salari del jugador.