La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Rayo ofereix quasi 5 milions per Marcos André
,

El Rayo ofereix quasi 5 milions per Marcos André

COMPARTIR

-->

El València necessita vendre per a poder incorporar futbolistes. Des del primer moment, la secretaria blanquinegra avisà que esgotarien les seues opcions fins a l’últim dia de mercat, i ara mateix ixa és la situació amb els dos davanters que el club té en venda: Marcos André i Maxi Gómez.

Tres davanters

Gattuso tan sols juga amb una referència, per tant, no necessita a tres “9”. A més a més, tenint en compte que els dos són extracomunitaris, augmenten els motius per a vendre o cedir a algun esta temporada. Maxi Gómez sembla que ho té fet amb el Fenerbahce, però de moment continua a l’equip fins al punt que ahir va tindre minuts.

5 milions

Les complicacions per a vendre a l’uruguaià han provocat que el València es plantege també l’eixida de Marcos André, i el Rayo Vallecano és l’equip millor posicionat per a firmar-lo. Segons Matteo Moretto, l’equip d’Iraola ha oferit 5 milions pel davanter brasiler, que ha realitzat una pretemporada notable amb Gattuso.

La inversió

Falta saber si el club blanquinegre es decideix a vendre a un o a l’altre, però és una realitat que un dels dos eixirà. L’oferta del Rayo pot convéncer al València, que realitzà una gran inversió per un jugador que no ha rendit com s’esperava i ara li pot tornar una xifra similar, però per davall dels 8 milions que donà al Valladolid.