La millor informació del ValènciaCF en valencià

El PSG intentarà fitxar a Soler en les pròximes hores
,

El PSG intentarà fitxar a Soler en les pròximes hores

COMPARTIR

-->

El PSG té intenció de fitxar a Carlos Soler en els pròxims dies, segons va informar durant el dia d’ahir el periodista Pedro Morata en la Cadena Cope. El seu representant, Jose Rodrígez Baster, té l’ordre directa per part del PSG d’arribar a un acord amb el València i es pot donar durant les pròximes hores.

Una notícia que no sorprén ja que el passat 13 d’agost, Tribuna Deportiva ja contava que durant l’estiu ja havien existit contactes entre el PSG i la seua agència de representació.

El PSG estaria disposat a pagar i oferir entre 15 i 17 milions d’euros. Una quantitat xicoteta per a un equip com el PSG. La idea del club al llarg de tot l’estiu era no traure a Soler per menys d’una quantitat que estiguera entre els 20 i els 25 milions d’euros.

A més, Pedro Morata afig en eixa informació que pese al fitxatge de Fabián Ruiz, el PSG també vol a Soler i que podrien arribar tots dos jugadors.

Des del València existeix la por des de fa unes setmanes que puga aparéixer un equip en les últimes hores del mercat que es porte a jugadors com Soler i no poder tindre temps suficient com per a reemplaçar-los. Siga com siga, el final de mercat al València sembla que serà mogut malgrat l’arribada ja de Edinson Cavani.