Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El príncep de Johor felicita a Laporta per la seua presidència

Per Miguel Castells · 08 Març, 2021

El príncep de Johor és notícia tots els dies a València. El nou gestor del València CF continua aplanant la seua arribada a la Lliga amb el seu perfil d’Instagram, i esta vegada el destinatari del missatge ha sigut el seu amic Laporta, al qual ha felicitat per aconseguir la presidència del Futbol Club Barcelona.

Bona relació entre Tunku i la Lliga

La Lliga ja va afirmar després de la reunió entre Tunku Ismail i Javier Tebas que la bona relació amb la Federació de Malàisia era la raó d’ixe encontre. Una teoria que agafa més força quan Tunku Ismail afirma ser amic de Joan Laporta, és a dir, el príncep és una persona amb contactes a la Lliga i al futbol espanyol.

Canvi en les relacions institucionals

D’esta manera, possiblement l’arribada del nou gestor signifique també un canvi en les relacions institucionals amb la resta d’equips de la Lliga Santander. Peter Lim ni s’ha esforçat a tindre contents als seus treballadors, com per a interessar-se per la relació amb la resta de presidents de la competició, un aspecte que fa la impressió que el príncep sí que sap cuidar.

Amistat amb Laporta

Així, València i Barça tindran amistat a les presidències. Un fet que podria significar una bona relació amb les negociacions, i amb la situació financera que travessa el València, de segur que aconseguir cessions de jugadors prometedors del Barça és una bona opció per començar a reconstruir un equip competitiu.