Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El primer amistós a Castelló queda suspès

Per Blanquinegres · 10 Juliol, 2016

El primer duel del VCF 2016/17 haurà d’esperar al menys unes setmanes més. A la vesprada d’ahir l’entitat blanquinegra informava de la suspensió de l’amistós organitzat i programat per al dissabte 16 a Castalia, Castelló davant al CD Castelló.

Les al·legacions a tal contratemps quedaven marcades i acordades tant per la disciplina albinegra  com la valencianista pel mal estat del terreny de joc de Castalia, el qual està patint un procés de sembra i que per ara impedeix la pràctica del futbol amb les millors condicions per als professionals.

Amb este canvi, el conjunt de Pako Ayestarán perd un encontre programat amb el que començar a avaluar el treball recollit al llarg de les primeres i exigents sessions de treball ja realitzades. Ara, l’estrena dels valencianistes en pretemporada s’espera que siga davant el conjunt de la tercera divisió germana el SC Preussen Muster, el pròxim dimecres 20 de juliol. Partit enquadrat en la segona fase de pretemporada que els de Mestalla realitzaran a Venlo, Països Baixos.