Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El preu pel qual podria eixir Kang In Lee

Per Pablo Marquez · 08 Juny, 2021

Kang In Lee té clar que no continuarà en el València CF. El futbolista sud-coreà considera que el club no hi ha apostat per ell i creu que ha d’eixir per a poder créixer com a futbolista en un altre equip, el qual siga capaç d’explotar les seues característiques.

Deu milions més un percentatge de futura venda

Segons ha informat el Desmarque València, l’entorn de Kang In Lee considera que una bona oferta per a l’eixida del jugador seria una xifra propera als deu milions d’euros, més un percentatge d’una futura venda i altres bonificacions per objectius que puga aconseguir el futbolista sud-coreà en el seu nou club.

Kang In Lee és un dels futbolistes del València amb més futur per davant. La seua qualitat s’ha demostrat esta temporada, però Javi Gracia no el va aprofitar i el futbolista ha tingut un rol molt secundari. De fet, Kang In Lee pensava que esta temporada seria més important, perquè havien eixit molts futbolistes importants i hi havia lloc per a poder jugar.

El València no vol perdre a Kang In

A conseqüència d’açò, Kang In Lee s’ha sentit frustrat i ha arribat a la decisió de no renovar amb el València CF i abandonar el club en este mateix estiu. A més, segons ha afegit el Demsarque, Kang In Lee té una oferta del club de la Capital del Túria per a renovar el seu contracte, amb una clàusula de rescissió de huitanta milions d’euros.

No obstant això, Kang In té clar que no vol ampliar la seua vinculació amb el club valencià. En cas de no fitxar per cap club en esta finestra del mercat, Kang In Lee optarà per estar un any més en el València i anar-se’n de forma gratuïta una vegada haja finalitzat el seu contracte.