ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El president de l’Estoril parla sobre el futur de Koba

Per Alex Alfaro · 25 Gener, 2024

El València afronta l’última setmana de mercat amb fronts oberts per a definir la seua plantilla per a la segona part de la temporada. La imprevista eixida de Koba Leïn a meitat de la seua cessió a Estoril rumb a l’Sporting de Portugal a canvi de tres milions d’euros obri un nou escenari perquè Baraja puga tindre l’extrem que ha sol·licitat des d’el mes de setembre passat.

L’Estoril ha deixat en ‘estand-by’ les negociacions amb el València i Sporting de Portugal per Koba Leïn. El motiu del club lusità era que volia comptar amb el migcampista francés fins que disputara la semifinal de la Taça de la Lliga que va tindre lloc ahir i que va finalitzar amb la seua classificació després de derrotar en els penals al Benfica.

Ara, l’operació es dilatarà fins a jugar la final dissabte que ve. “En este moment, sé que és el nostre jugador i ens va dir ‘ens veiem el dissabte’ i estava ballant amb nosaltres en el vestuari”, va afirmar Vasco Seabra, entrenador de l’Estoril, després del partit i passar a la final de Copa sobre Koba Koindredi.

Si es produeix el traspàs de Koba a l’Estoril i el seu posterior destí a Lisboa, el València pretén llançar-se per la cessió amb opció de compra de Peter González. El jugador té tot acordat amb el València i porta diversos dies a l’espera d’un moviment del club de Mestalla com va revelar aquest periòdic el passat 11 de gener.

Parla Ignacio Beristain

Ignacio Beristian ha parlat en els micròfons de Ràdio Marca València i ha afirmat que “estem encantats amb Koba. Un dels grans de Portugal (parlant del Sporting) s’ha fixat en ell. Però podrà jugar dissabte que ve. El compromís que tenim amb els jugadors és que quan es produïsca una oportunitat els podem deixar eixir perquè puguen fer el salt de qualitat”