Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

El PP parla del Nou Mestalla i el model Lim

Per Javi Richart · 18 Septembre, 2023

De forma inesperada, José Marí Olano va tornar a la política després de la cridada de l’alcaldessa de València María José Català. La primera edil li va encarregar la regidoria de Grans Projectes, una àrea enfocada en donar solucions a assumptes de gran importància com el Nou Mestalla i La Marina. En una entrevista a Valencia Plaza, el polític assegura haver-se reunit amb una persona del club, tot i que confessa que no és de Meriton.

Olano ha sigut contundent en la postura respecte al Nou Mestalla: “No pot ser que tinguem un edifici tan important com un estadi de futbol a mitjà construir en una part capdavantera de la ciutat. En qualsevol cas, no creiem que el soci actual del València siga el soci adequat per al futur del València. Compartim amb l’afició que seria desitjable que hi haguera un canvi en l’accionariat del València”.

Respecte a la reunió del regidor amb una persona del club, Olano ha assegurat que no és una persona de Meriton, ni tampoc un directiu ni un responsable tècnic. En canvi, ha explicat que la reunió va ser “bastant productiva” i que l’interés municipal principal és “que es culmine l’operació del trànsit de l’antic Mestalla al Nou Mestalla”. A més, preguntat pel nombre d’espectadors del Nou Mestalla, l’encarregat de l’àrea de Grans Projectes ha declarat que creu, de memòria, que es va tancar amb l’anterior Ajuntament una quantitat de 65 o 66 mil espectadors.

Disposats a pactar amb Compromís i PSPV-PSOE després de la negativa de Vox

Una de les notícies de la passada setmana va ser la contundent postura que va mostrar Vox respecte a no donar suport a un nou conveni amb el València CF, ja que advertien que la Llei de Contractes del Sector Públic prohibeix tancar convenis urbanístics amb qui ho han incomplit, com ha sigut el cas del conjunt che. Per això, Olano ha fet una pregunta retòrica: “Com no vaig a arribar a un acord amb Compromís si a més els papers que hi ha sobre la taula són en essència els mateixos que els que van deixar ells?”.