Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El possible onze del València per a enfrontar-se al Betis

Per Pablo Marquez · 10 Novembre, 2022

El València s’enfrontarà esta vesprada al Reial Betis en el partit corresponent a la jornada catorze de la Lliga Santander. Els de Gattuso estan molt decepcionats pels últims resultats i volen donar una alegria la seua afició abans del Mundial.

El possible XI

Una hora abans del partit, coneixerem l’onze inicial del València. Mentrestant, des de Blanquinegres apostem per esta alineació.

En la porteria Giorgi Mamardashvili. Una línia de quatre formada per Thierry Rendall, Eray Cömert, Cenk Ozkacar i José Gayà. Gattuso ha provat al turc al costat de Cömert esta setmana i podria ser la sorpresa per davant de Paulista.

Al migcamp, les presències d’Hugo Guillamon i Yunus Musah són molt probables. El tercer futbolista podria ser Nico González el qual va deixar bons minuts i que està treballant amb força per a aconseguir la titularitat.

Per últim, la baixa de Cavani obliga a Gattuso a triar altres opcions. Per esta raó, la davantera del València per a esta nit podria estar formada per Samu Castillejo, Marcos André i Samuel Lino.