Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

El polèmic discurs de Vicente Vallés en la Junta

Per Alex Alfaro · 13 Desembre, 2022

El València C.F va celebrar al llarg del dia d’ahir i durant més de 7 hores, la Junta d’Accionistes ordinària com cada mes de desembre. Un dels punts més importants de cada junta és la secció de precs i preguntes en la qual 8 dels 9 accionistes presents van criticar durament el paper de Meriton. Tots excepte un, Vicente Vallés (president de l’Associació del xicotet accionista) que va pronunciar un missatge tractant de justificar en gran part el discurs de Meriton durant estos últims anys

Crítiques a l’APA

“No entraré en tot el que s’ha dit, ja sobra. Portem 21 anys com a associació.”

Un club que mai ha donat beneficis

“Mai hem donat beneficis. Sempre es diu que no cal recordar el passat, però sempre que vinc a Junta la gent parla de fa 8 anys… Des de 2013 va haver de tot per a vendre el VCF: Bankia, Newcoval, Cerberus… Ara resulta que són els salvadors de la pàtria”

No fem paranys legals

“L’APAVCF mai acceptaria delegacions d’accionistes que van fer l’ampliació de capital en lloc de demanar la Llei Concursal. Estic soles jo però tinc 17.300 accions, podríem tindre tres membres de la junta ací. No realitzem martingales, possiblement legals.”

Fallida

“No per haver-hi més persones es fan més preguntes o s’aconsegueixen millors resultats. No sé per què cal dir cada dia que estem en fallida”

Venda de les parcel·les

“Si es venen les parcel·les i el preu supera a la hipoteca, eixos diners va al camp nou o es destina a pagar deute de qualsevol tipus?”

Lay Hoon

“Es que la presidenta està pendent i vol que això canvie, la seua voluntat és donar-li una volta al VCF”.