Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

Sin categoría  

El planning del València per als actes del Trofeu Taronja

Per Alex Alfaro · 03 Agost, 2023

Dissabte que ve l’Estadi de Mestalla obri les  portes en una cita sempre especial com és el Trofeu Taronja. Els homes de Rubén Baraja pujaran el teló de la temporada 23/24 davant la seua gent en una data assenyalada en roig en el calendari.

Però el Trofeu Taronja no és només el primer partit i la primera roda de premsa de l’entrenador, Rubén Baraja, si no que és un dia de família on acudir amb temps a Mestalla per a gaudir de tots els actes previs al València – Aston Vila.

A les 19.30 s’obriran les portes al públic i els protagonistes no sols seran els jugadors del primer equip. En esta edició el València C.F ha buscat donar major visibilitat a totes les obres socials que duu a terme la Fundació del club de Mestalla.

Els primers a eixir…

Els primers a eixir al terreny de joc seran els membres del VCF inclusiu. Es tracta d’un projecte coordinat per Osvaldo Márquez. Una iniciativa emotiva que va arrancar en la temporada 2015-16 i en el qual participen 65 jugadors de manera anual. Els seus 3 equips competeixen en lligues locals, nacionals i internacionals, encara que el major exponent públic és La Liga Genuine.

FINALS LIGA PUMA ALITER SUPERTITE FUNDACIÓ TORNEIG INCLUSIU 2022/2023

Seran els propis jugadors del VCF Inclusiu els qui donaran la benvinguda als jugadors del primer equip que eixirà al terreny de joc per a fer-se la foto oficial.

El club aprofitarà este gran moment per a projectar en el videomarcador una recopilació de les accions de la Fundació del VCF al llarg de la temporada en Mestalla.

Mentre tot això ocorre, 18 entitats col·laboradores de la iniciativa ADN Mestalla Solidari portaran la lona de la Fundació del VCF al cercle central: Cruz Roja (Inmigració), Centre de Transfusió, Cases d’acolliment Dorothy Day, Associació enfermers d’Alzheimer de Vaelncia, Dragon Boat Remeras Ex Cáncer de Mama, Fundació Oceanográfic, Fundació Anar, Asleuval, Colegi Niños Huérfanos San Vicente, Fundació Bioparc, Payasospital, Mamás en Acción, Bombers pel Món, Dogpoint (Autisme), Fundació Pequeño Deseo, Casa Caridad, Fundació Aladina i Casa Grande.

Es tracta de la tercera temporada de la iniciativa ADN Mestalla Solidari que té com a objectiu construir una relació significativa de la Fundació amb persones i entitats socials

Escoles Cor Blanquinegres

I just abans que comence el partit, 22 jugadors d’Escoles Cor Blanquinegres van eixir al terreny de joc al costat dels titulars de tots dos equips. Es tracta d’un altre projecte de la Fundació que va arrancar fa huit anys i ara mateix compta amb 26 equips de futbol en entorns de dificultat amb més de 350 xiquets. És un win-win: si els xiquets compleixen amb la seua educació, comportament i assistència a les classes, compten amb entrenaments amb entrenadors oficials del València. També s’està començant a treballar per a generar identificació en municipis en els quals hi ha una situació de risc de despoblació de la Comunitat Valenciana, com per exemple en el racó d’Ademús. És una manera més de fer valencianisme.

ESCOLES COR BLANQUINEGRE – LA COMA