La millor informació del ValènciaCF en valencià

El pla del València per al que resta de mercat i els fitxatges que volen fer
,

El pla del València per al que resta de mercat i els fitxatges que volen fer

COMPARTIR

-->

Malgrat l’arribada de Nico, el València té per davant un mercat on ha de realitzar molts moviments encara, tant en la parcel·la d’eixides com en la parcel·la d’arribades. 20 dies per a tractar de fer una plantilla competitiva i millorar la de l’any passat.

Ara mateix, segons ha pogut saber Blanquinegres, el club té la seguretat que realitzarà dues incorporacions més i esperen també una tercera. La primera prioritat és reforçar el mit del camp amb un altre jugador, en aquest cas un “8”, mentre que el segon a arribar seria el substitut de Guedes. Bryan Gil és ara mateix el millor posicionat, encara que el València també ha preguntat per Abde.

A partir d’ací, depenent del mercat i les vendes que haja fet el club tractaran de reforçar la davantera o la defensa, encara que tot apunta al fet que seran operacions que es duran a terme en els últims dies del mes. Abans que succeïsca això, Maxi Gómez o Marcos André hauran de buscar eixida i ara mateix no hi ha cap oferta seriosa damunt de la taula.

Nico ja està ací

El València ha arribat a un acord amb el Barça per a la cessió de Nico González. Arthur era la prioritat de Gattuso, però el seu sou ara mateix és prohibitiu i les urgències ja eren màximes, per tant, s’ha contemplat l’opció “Nico”. 

Nico González té permís del club per a tancar la seua arribada al València. De fet, el migcampista del Barça ha abandonat la ciutat esportiva del club blaugrana i no ha participat en la sessió programada per Xavi Hernández i el seu cos tècnic. 

Tal com ha avançat Tribuna Deportiva, Nico González va arribar anit a València. El jove jugador ha viatjat en cotxe a la Capital del Túria. Per tant, tot fa indicar que demà passarà el reconeixement mèdic i firmarà el seu contracte amb el València. Així que demà Nico serà oficial i estarà a les ordres de Gattuso per al partit del diumenge davant el Girona.