La millor informació del ValènciaCF en valencià

El pla de Cavani per a les pròximes dues setmanes
,

El pla de Cavani per a les pròximes dues setmanes

COMPARTIR

Cada dia que passa, Cavani es troba més prop de poder tornar a estar llest per a estar amb el grup i mostrant el seu ADN de “*killer” a Mestalla. Segons ha informat Tribuna Deportiva, Cavani té un pla molt definit perquè es produïsca el seu retorn a la gespa. Durant estes setmanes, l’uruguaià ha estat entrenant a part, en el gimnàs, sense presses i preparant el seu cos per a un repte gegant com el València, sense oblidar que el mundial es troba molt a la vora.

Durant el dia de hui es produïa el primer entrenament al costat del grup, encara que finalment no ha participat en els mini partits que ha organitzat Gattuso amb l’equip suplent en el camp 7 de la Ciutat Esportiva de Paterna. La idea és que esta siga la dinàmica durant la setmana i no torne a deixar d’entrenar al costat del grup. Tot això per a poder comptar amb algun minut en el partit enfront del Celta de Vigo. Eixe partit a Mestalla serà l’avantsala de la concentració que realitzarà la selecció uruguaiana a Àustria, on està previst que Cavani acudisca.

A partir d’ací decidiran les sensacions del jugador. L’augment de les càrregues s’ha produït sempre de manera progressiva i sense precipitacions. Té un acord amb el València per als pròxims dos anys, i per això no hi ha cap necessitat de precipitar-se.