Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El pare de Guedes: “Gonçalo en el València està de més”

Per Pablo Marquez · 01 Juny, 2021

La continuïtat de Gonçalo Guedes en el València CF sembla complicada. El futbolista portugués ha fet un últim gran tram de temporada i ha anat convocat a l’Eurocopa amb la selecció de Portugal. Pel que respecta al club de la Capital del Túria, el València té clar que Guedes és la gran venda en este mercat d’estiu. Per este motiu, des del club esperen que el futbolista portugués faça una bona Eurocopa per a veure si així aconsegueixen traure un major rendiment econòmic al futbolista.

D’altra banda, tot fa indicar que el futbolista portugués tampoc té la intenció de continuar en el club. De fet, el seu pare, Rogerio Guedes, ha declarat en Antena 1, un mitjà portugués, sobre la situació del seu fill en el club valencià.

Les declaracions del pare de Gonçalo Guedes

Si no fora pel club en el qual està, els problemes que té el club, estaria bé. Només brilla quan hi ha un equip que li permet brillar. S’anirà? No sé. Allí no hi ha Champions ni Europa League.Ell allí està de més.

La decpció de Gonçalo Guedes

La realitat és que Gonçalo Guedes és el fitxatge més car de la història del València CF. En agost de 2018, el club valencià va pagar quaranta milions més tretze en variables al París Saint Germain per la incorporació del futbolista portugués.

D’altra banda, el rendiment de Guedes ha deixat molt que desitjar. Entre les lesions, les quals no li han permés tindre continuïtat, i la falta d’ambició i ganes, ens hem perdut a un futbolista que podria haver sigut diferencial. El seu pare deia que Guedes necessitava bons jugadors al costat per a meravellar. No obstant això, el seu fill ha demostrat esta temporada que si ell vol, no importen els seus companys. Guedes ha rendit millor en estes últimes jornades que en les dos temporades anteriors, on l’equip era millor. Per esta raó, la declaració del pare de Guedes no té molt sentit.