La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Nou Mestalla pot albergar partits de fase de grups i quarts de final del Mundial
,

El Nou Mestalla pot albergar partits de fase de grups i quarts de final del Mundial

COMPARTIR

La construcció del Nou Mestalla és un aspecte que el València Club de Futbol i els polítics han de resoldre el més prompte possible. Les reunions de la Generalitat amb Lay Hoon aproparen les postures més que mai, però encara qued camí per recórrer. Un camí que la RFEF (Real Federació Espanyola de Futbol) vol que s’acabe amb el nou estadi acollint partits del Mundial.

Igualtat de condicions

Doncs bé, segons el diari AS, la data límit que fica la RFEF al València per a acabar la construcció de l’estadi és el 2029. Ha decidit tractar per igual a totes les possibles seus, i com els estadis que han de reformar alguns aspectes tenen fins a l’any anterior al Mundial, han decidit fer el mateix amb el Nou Mestalla, que és l’únic dels presentats que encara no està construït.

Fins a quarts

També s’ha informat que el Nou Mestalla podria albergar partits de fase de grups i en les fases finals màxim fins a quarts. Seria una festa del futbol meravellosa poder veure enfrontaments del Mundial a la nostra ciutat, i a més a més l’impacte social i econòmic seria molt positiu per a totes les parts implicades.