La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Nàpols multa a Politano per les seues paraules sobre el València
,

El Nàpols multa a Politano per les seues paraules sobre el València

COMPARTIR

En la reunió de Singapur, Peter Lim li va prometre a Gattuso fitxatges. Després d’eixa trobada, el tècnic italià va firmar pel València CF. No obstant això, la situació econòmica del València és molt preocupant i el club de la Capital del Túria haurà de vendre a futbolistes importants abans de poder preparar operacions. 

Gattuso està tan interessat en reforçar la plantilla que ja ha demanat noms propis al club. Un d’ells és Matteo Politano, amb el qual ha parlat l’entrenador del València. Segons ha informat el diari La Reppublica, a Politano li agrada l’opció de firmar pel club valencià. L’interés del València és gran i estudiarà les diferents opcions per a fitxar al futbolista italià. 

Politano es deixa estimar pel València

Després del final de la temporada, Matteo Politano està disfrutant de les seues vacances. El futbolista italià vol eixir del Nàpols i està pendent a les diferents opcions per a fitxar per un altre club la pròxima temporada. Gennaro Gattuso el vol a València i el va telefonar. Per esta raó, Politano ha deixat caure lli agrada molt la paella valenciana en les seues declaracions a Sportitalia. 

Quan torne em reuniré amb el meu agent i amb el club i decidirem què fer. M’agrada la paella, molt.

A Nàpols no han agradat eixes declaracions

El Nàpols, club al qual pertany Politano, no està content amb eixes declaracions que va fer el seu futbolista. De fet, segons ha informat el Corriere dello Sport, el club italià ha pres la decisió de multar a Politano per eixes declaracions que va fer durant les seues vacances a Formentera, on feia referència al seu futur i a la paella valenciana. 

El Nàpols ha considerat que eixa entrevista no estava autoritzada i que el jugador no havia de parlar sobre una situació que repercuteix en el seu futur i en el del club. Per tant, la relació entre el Nàpols i Politano està molt deteriorada. El jugador italià vol provar coses noves, perquè va perdre molt protagonisme en la part final del campionat. 

El València intentarà la seua incorporació

Gennaro Gattuso vol a Matteo Politano en el seu equip. El tècnic italià ja va entrenar-lo quan dirigia al Nàpols. No obstant això, el club napolità és conscient que Politano és un gran jugador i no el deixarà marxar-se a qualsevol preu. Per tant, el València haurà de buscar la fórmula per a poder firmar al futbolista i reforçar la banda.