La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Nàpols afirma que Politano ha d’aconseguir bones ofertes per ell
,

El Nàpols afirma que Politano ha d’aconseguir bones ofertes per ell

COMPARTIR

Mateo Politano és el principal objectiu de Gennaro Gattuso. El tècnic italià ja el va entrenar quan estava en el Nàpols i considera que seria un reforç de qualitat per a poder substituir a Gonçalo Guedes, el qual té moltes probabilitats d’abandonar el València en este mercat d’estiu. 

El Nàpols es fica dur amb Politano 

No obstant això, el Nàpols no deixarà eixir a Politano baix qualsevol preu ni circumstància. De fet, segons ha afirmat el director esportiu del club italià, Cristiano Giuntoli, Politano haurà d’aconseguir ofertes del seu valor real. 

Si no està content veurem que ofertes porta. Ha de portar ofertes amb el valor real del futbolista.
 

Pel que respecta al València, el club de la Capital del Túria només pot oferir una cessió per Politano, ja que la situació econòmica no és favorable i necessita vendre abans de fitxar. Per la seua part, el Nàpols no contempla una cessió i només l’acceptaria amb una compra obligatòria a final de la temporada. 

Politano vol eixir del Nàpols

D’altra banda, el tècnic del Nàpols tampoc està content amb l’actitud del futbolista, ja que considera que és una situació que ha creat ell. Politano vol eixir del Nàpols i ha deixat caure que el València seria un bon destí per a ell. En la Capital del Túria tornaria a treballar baix les ordres de Gennaro Gattuso. 

L’estiu és prou llarg, però el València sap que el Nàpols no ficarà les coses fàcil i haurà de fer un esforç si vol incorporar al jugador italià. No obstant això, una cosa és clara, el València no pot plantejar-se cap fitxatge si no es produeixen vendes necessàries abans.