Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Mònaco està interessat en Mouctar Diakhaby

Per Pablo Marquez · 29 Maig, 2021

El mercat de fitxatges ja està en marxa. Com la temporada ha finalitzat, els clubs comencen a negociar vendes i fitxatges per a complir els seus objectius. Pel que respecta al València CF, la situació econòmica del club valencià és prou complicada. Per este motiu, el club de la Capital del Túria és conscient que ha de vendre futbolistes per a poder quadrar els pressupostos i intentar iniciar un nou projecte.

El Mònaco vol a Mouctar Diakhaby

Un dels jugadors que podria eixir en este mercat és Mouctar Diakhaby. El central francés no ha acabat de convéncer a Javi Gracia i a Voro i podria ser venut a un altre equip. De fet, segons ha informat el diari valencià, Superdeporte, el Mònaco està molt interessat en Mouctar Diakhaby per al seu equip la pròxima temporada. El Mònaco jugarà la Uefa Champions League la pròxima temporada i consideren que Diakhaby seria una bona opció per a reofrçar a l’equip.

L’agencia de representació de Diakhaby: clau en la decisió

L’equip francés s’ha interessat pel central francés, perquè el seu exdirector esportiu ha creat una agència de representació que s’ha centrat en el futbolista del València CF. Vadim Vasilyev ha sigut el creador de l’agència de representació VV Consulting. Esta agència és l’encarregada de representar a Mouctar Diakhaby des de fa mes i mig. Per este motiu, com l’exdirector esportiu del Mònaco és qui controla l’agència que representa a Diakhaby, l’equip francés s’ha fixat en el futbolista del València CF.

Diakhaby ha sigut molt irregular en el València CF

Pel que respecta a Mouctar Diakhaby, el València va pagar un total de quinze milions d’euros per a incorporar al central francés en 2018. El rendiment de Diakhaby des del seu fitxatge ha sigut prou irregular. Al llarg de les quasi tres temporades que porta en el club, Diakhaby ha tingut problemes de concentració greus que han costat penals en contra. El partit negatiu més recordat va ser la derrota davant l’Atalanta, en la qual Mouctar Diakhaby va cometre dos penals.

No obstant això, les condicions físiques del central francés són molt bones. Esta temporada, Diakhaby ha sigut un dels defensors més destacats del València CF i ha crescut molt. El jove central del València té un futur molt prometedor per davant, però amb una bona oferta, Peter Lim no tindrà cap dubte en vendre al futbolista francés.