Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El ministre de cultura de Singapur visita la Ciutat Esportiva de Paterna

Per Blanquinegres · 04 Octubre, 2022

El ministre de Cultura, Societat i Joventut de Singapur i la Federació de Futbol va estar la setmana passada a la Ciutat Esportiva per a conéixer la metodologia i conéixer a Gennaro Gattuso, tal com ha explicat el València a través de la seua pàgina web oficial.

En la Federació de Singapur, a través d’un projecte denominat “Unleash the Roar” té l’objectiu de millorar la formació i d’ací el viatge a València.

Representant al club va estar Luis Martínez, Javier Solis i Miguel Ángel *orona, entre altres tècnics de l’acadèmia del VCF.

Declaracions del ministre

“El que més m’ha impressionat ha sigut la dedicació que té l’Acadèmia per a la formació de jugadors com a persones. Crec que el més important són els valors que ensenyen al València CF”

A més, també van tindre una trobada amb Gennaro Gattuso, actual entrenador del València.

“Gattuso és una llegenda i he tingut la sort de poder conéixer-ho” expressa Bernart Tan, president de la Federació de Futbol de Singapur. “Va ser guanyador del Mundial 2006 i un dels millors migcampistes defensius d’aqueix Mundial. Conéixer-ho en persona i poder parlar amb ell ha sigut emocionant” afirma Eric Chua. “Ens ha estat explicant que LaLiga és molt competitiva i com tots els equips lluiten molt dur per aconseguir els seus resultats”.