El millor Mina

Per Blanquinegres · 25 Gener, 2018

Solament havien passat uns segons des de la seua entrada al terreny de joc, quan la serenitat va envair a Santi Mina en el mà a mà amb el porter Sivera que el gallec va aprofitar per a anotar l’1-1 en el marcador. Està de dolç el gallec, que amb el seu gol en Mendizorroza ja suma 10 (7 en Lliga i 3 en Copa), signant la seua millor temporada com a professional.

A Vitòria, el davanter va començar el partit en la banqueta, però quatre minuts després del gol de Munir (1-0), Marcelino el va introduir en el camp en lloc de Maksimovic, i en la seua primera jugada… va enviar la pilota al fons de la xarxa. Era un símil de la seua temporada, no necessita molts minuts per a marcar, i quan més ho necessitava el València CF, va aparèixer per a aprofitar una passada a l’espai de Simone Zaza, que prèviament va guanyar el duel amb Laguardia en la lluita per una pilota llarga de Parejo.

Semblava que anava a valdre eixe temporal 1-1 per a accedir a les semifinals, però finalment va caldre passar per la pròrroga i els llançaments de penals, on Santi Mina també va participar marcant el seu llançament des dels once metres després d’enganyar a Antonio Sivera. Una sort a la qual es va referir així el mateix protagonista: “Ja en la meua etapa amb el Celta vaig tirar algun penal, sempre estic tranquil i amb confiança, sabent que qui ho tira és l’únic que pot marcar o fallar”.