Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  CRÒNIQUES  

El Mestalla empata i certifica el descens

Per Jorge Olmos · 01 Maig, 2021

València Mestalla i Espanyol B empataren a 0 en el duel de filials a l’Antonio Puchades en un partit molt disputat en el qual el Mestalla va certificar el seu descens.


El duel per l’honor va començar amb el València Mestalla intentant eixir jugant des de darrere i amb l’Espanyol B pressionant molt amunt amb molt bona organització.

Les primeres ocasions van ser per al Mestalla. La primera per a Fran Navarro, qui va perdonar davant del porter després d’una passada a l’espai de Pablo Gozálbez.

Minuts després l’Espanyol va gaudir d’una immillorable oportunitat després d’una jugada d’estratègia que va pillar per sorpresa a la defensa valencianista.

El partit va entrar en una fase de balons dividits o les segones jugades queien del costat visitant. Menció especial per a Fran Navarro, qui va guanyar cada duel que va disputar durant els primers 45 minuts. A les acaballes de la primera part i després d’una bona jugada de Fran Pérez, Noha Ndombasi no va aplegar a rematar per centímetres.

Després del pas pels vestidors, Fran Pérez va quallar bons minuts desequilibrant i generant superioritats, però les ocasions no aplegaven i Oscar Fernández va donar entrada a David Ruíz en lloc de Noha. Minuts després Fran Pérez es va retirar amb molèsties i el va substituir De Camargo.

Els minuts finals aplegaven i l’Espanyol va començar a gaudir de bones ocasions. Primer un tir llunyà que va eixir alt i més tard una clara ocasió en la qual Becerra va creuar massa.

Però i això, el Mestalla va tindre la millor ocasió del partit en una falta lateral que va tocar Facu i Fran Navarro va rematar per dalt des de l’àrea xicoteta.

Finalment, el marcador no es va moure i el València Mestalla va certificar el descens després d’empatar en el duel de filials.