Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

+  VCF MESTALLA  

El Mestalla certificaria la permanència la pròxima setmana sumant un punt

Per Blanquinegres · 11 Maig, 2015

El de Curro Torres, per segon any, coneixeran el seu futur en la 2a B en l’última jornada. Les matemàtiques parlen de que la major probabilitat es la de romandre un any més, tot i les complicacions.

 

Ahir el Mestalla desaprofitava la bala de l’Antonio Puchades empatant a 2 davant el filial de l’Espanyol, per tal de segellar el que podia haver suposat la permanència definitiva al grup tercer de la Segona divisió B.

Finalment, el punt aconseguit, després de remuntar per dos voltes l’adversitat del marcador aconsegueix apropar al Mestalla cap a la tan preada permanència. Una permanència que esta costant massa tancar i que es dirimirà en l’última jornada a Saragossa, ja descendit a tercera. Aixó si, res comparable a la situació viscuda l’any passat, on el filial valencianista va tindre que mesurar-se a l’Algeciras a un play-out agònic.

Les matemàtiques donen un alt percentatge de permanència directa al xics de Curro Torres, després dels resultats rivals de la penúltima jornada. En sumar un punt a l’última visita, l’objectiu es completaria al 100%. L’última jornada, disputada en horari unificat, farà viure-la en una alta dosí d’agonia i patiment davant el filial del Saragossa, un conjunt l’aragonès ja descendit.

Cal recordar també, que la porta del play-out no es troba del tot tancada, tot i això, el que si pareix evitar-se, un any més, és el descens directe.