Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El Lyon s’interessa per Gameiro

Per Blanquinegres · 18 Desembre, 2019

La bona imatge del València C.F, tant en competició domestica com en la Champions League, ha fet despertar l’interés per un dels jugadors més protagonistes dels últims mesos. Aqueix perfil no és un altre que el del davanter francés Kevin Gameiro i la possible atracción de l’Olimpique de Lió, segons apunta el periòdic gal L’Equipe.

Malgrat estar en els millors setze equips d’Europa, l’Olimpique de Lió, se situa en huité lloc en competició domèstica, molt lluny de l’objectiu principal dels Les Gones. A més d’això, cal afegir la lesió de llarga duració que ha patit el seu atacant holandés Memphis Depay, fet que ha donat mostrar l’interés per Gameiro.

Malgrat no ser titular amb Albert Celades, el jugador ha quallat una gran sensació aprofitant la lesió de Maxi Gómez sent important per als de Mestalla. En aquesta temporada, Gameiro ha aconseguit anotar quatre gols, sent tan sols titular en nou dels quinze en els quals ha participat.

Cal recordar que el de Sensils va aterrar a Mestalla en l’estiu de 2018 de l’Atlètic de Madrid per una xifra de 16 milions d’euros. Prèviament el gal va començar la seua carrera a l’Estrasburg i el Lorient, per a posteriorment marxar-se durant dues temporades al PSG. Seguidament es va mudar a Sevilla on van gaudir de la seua qualitat en Nervión fins que en finalitzar la campanya 15/16 recalara en el Vicente Calderón.