La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Liverpool vol trencar la cessió d’Arthur Melo
,

El Liverpool vol trencar la cessió d’Arthur Melo

COMPARTIR

Arthur Melo va ser una de les principals prioritats de Gennaro Gattuso en este mercat d’estiu. El tècnic italià era conscient que Arthur no tenia espai en la Juventus i necessitava una eixida per a poder tindre opcions de jugar el Mundial. 

El València va estar molt prop de tancar la seua cessió, però les diferències econòmiques entre el club che i la Juventus eren molt grans. Per esta raó, Arthur no va firmar pel València i se’n va anar al Liverpool en l’últim dia del mercat de fitxatges. 

Klopp no vol a Arthur

Ara mateix, segons han informat des d’Anglaterra, Jurgen Klopp s’ha cansat de l’actitud d’Arthur Melo i vol trencar la seua cessió. El tècnic alemany esperava una mentalitat diferent per part del brasiler, ja que estem en any de Mundial i necessita jugar bé per a poder jugar. 

No obstant això, este no ha sigut el cas i Arthur està tenint un paper residual en el Liverpool. Per tant, el Liverpool tractarà de trencar la cessió del migcampista brasiler i que torne a la Juventus en el mercat d’hivern. Per la seua part, Arthur té moltes dificultats per a anar al Mundial si no pot sumar minuts en esta part de la temporada. 

Arthur podria tornar a la Juve 

Pel que respecta al València, el club de la Capital del Túria va acabar el mercat amb un xicotet marge en el Fair Play Financer. Per tant, si la Juventus accepta fer-se càrrec d’una part important de la seua fitxa, Arthur podria tornar a ser una opció interessant. No obstant això, amb este episodi amb el Liverpool hi ha molts més dubtes sobre si l’opció Arthur és la correcta.