Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Lille va a per Martin Braithwaite

Per Manel Rumbau · 29 Agost, 2023

Setmana clau per al València. Després de la derrota d’última hora davant Osasuna, les mirades es centren ara en les últimes hores de mercat. Tal com han acordat les cinc grans lligues, aquest any el mercat de fitxatges tancarà l’1 de setembre a les 23:59, al contrari que l’habitual tancament (31 d’agost a les 23:59). Per tant, el València té fins el divendres per a tancar els últims fitxatges de l’estiu. 

Pel que respecta a la davantera valencianista, l’operació Rafa Mir pareix tindre un final més que clar. Tot i que el València va presentar fa uns dies, després de dos mesos de negociació, una ofensiva pel davanter que es tradueix en oferta per valor de tota la fitxa del futbolista (al voltant de 3 milions bruts), la recepció d’aquesta oferta no ha sigut positiva per part del Sevilla.

A més de Mir, el València s’havia interessat per Borja Mayoral (Getafe CF) i Martin Braithwaite (RCE Espanyol), els quals es troben durant gran part de l’estiu a l’òrbita de la direcció esportiva com a una “opció B” per a l’atac. La màxima prioritat per a Baraja, d’aquesta forma, és i continua sent Rafa Mir.

L’opció Braithwaite s’escapa

No obstant això, segons ha informat el periodista Fabrizio Romano, el davanter danés té un fort interés per part del LOSC Lille francés. El conjunt de la Ligue 1, a més, ha realitzat ja una oferta per a fer-se amb els seus serveis, tot i que l’Espanyol l’ha rebutjat inicialment.

Tot i això, s’espera que l’equip gal continue en la lluita per Braithwaite, de manera que el València perd una nova opció per a la davantera d’aquesta temporada.