Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El “like” de Rafa Mir a la presentació de Canós amb el València

Per Manel Rumbau · 22 Agost, 2023

El València té a Rafa Mir, des de principis de mercat, com a objectiu principal per a reforçar la davantera aquesta temporada. El davanter murcià no compta en excés per a Mendilibar, tot i que ahir va marcar un golàs (4-3) davant l’Alabés en eixir de la banqueta al 73′.

La situació del València, respecte a l’operació, no és molt difícil d’entendre amb Lim al capdavant del club. Primerament, cal destacar que el club de Mestalla compta amb uns 6,5 milions de marge en LaLiga, xifra més que suficient per tal d’afrontar l’operació Rafa Mir. L’import complet de l’operació (al voltant de 5,4 milions) s’acopla perfectament al llímit financer que té el club de Mestalla. Açò últim, per descomptat, també és possible gràcies a l’eixida de Racic i l’entrada de Canós. 

No obstant això, el València té un gran condicionant en les operacions com és el màxim accionista. L’objectiu marcat per Lim, arribats a aquest punt, és reduir el cost salarial de la plantilla, al marge del que diga LaLiga. I a més, havent d’eixir físicament un futbolista per a entrar un altre.

El “like” de Rafa Mir a la presentació de Sergi Canós amb el València

Durant el dia d’ahir, Sergi va ser presentat a l’Estadi de Mestalla com a nou jugador del València. Després de més de dos mesos d’espera, Peter Lim va autoritzar el seu fitxatge i el de Nules va complir el seu somni de vestir la camiseta blanc-i-negra. 

Davant aquest fet, Rafa Mir va donar-li “m’agrada” a un tweet del mateix Canós sent presentat com a nou jugador del club de Mestalla. Cal destacar que aquesta situació es dona amb el davanter murcià fent tot el possible per poder jugar en el València aquesta temporada.

Imagen