Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El jugador que el Madrid vol fitxar del VCF Mestalla

Per Alex Alfaro · 18 Octubre, 2022

El número un dins departament de captació de l’acadèmia del Reial Madrid va estar el cap de setmana passat a Paterna seguint el Mestalla 3-1 Hèrcules seguint a un dels futbolistes més prometedors del València.

Segons ha informat el Diari Marca, Javi Guerra és un dels objectius del Reial Madrid per al Castella, el segon equip del Reial Madrid. En la direcció esportiva blanca tenen un nou objectiu en la llista de futuribles per al Castilla: Javier Guerra Moreno, migcampista de 19 anys del València Mestalla. El jove jugador del València és internacional sub-18 i va debutar el curs passat en el primer equip valencianista en la Copa del Rei de la mà de José Bordalás.

El futbolista està tenint un bon inici de lliga a les ordres de l’equip de Miguel Angel Angulo. Sempre ha estat entre els destacats de l’acadèmia i esta temporada està tenint molts minuts. Té un bon desplaçament de pilota i el seu passe sempre és precis.

Javi Guerra té any i mig de contracte pel que no es podria marxar gratis, però al Madrid veuen amb bons ulls l’operació.