Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El greu error de Cenk amb la seua selecció

Per Alex Alfaro · 09 Septembre, 2023

La llosa del preu persegueix a Cenk Özkaçar. Allunyant la culpabilitat de l’operació sobre el futbolista -no va ser la seua decisió-, el central turc no està responent en aquest inici de lliga a l’aposta esportiva que s’ha fet des del club en el seu fitxatge

En un estiu limitat de recurs econòmics com va reconéixer el director corporatiu, Javier Solís, la direcció esportiva encapçalada per ‘local management’ va hipotecar quasi el 50% de la inversió de l’estiu en una operació de “futur i reforçada pels còmodes terminis”.

El València va pagar cinc milions d’euros per Cenk i ho va fer amb una facilitat sorprenent en els temps respecte als últims mercats. Va executar l’opció de compra que tenia sobre l’Olympique de Lió i encara que l’operació està basada en la projecció del futbolista, el cost de Cenk en el context econòmic del València CF s’acopla al d’un jugador clau de rendiment immediat.

El mateix Rubén Baraja va admetre que el central no va tindre el seu dia i va acabar més satisfet amb els minuts de Mosquera: “Cenk no l’he vist hui com altres dies, ha estat un poc imprecís en les primeres accions i necessitàvem que quan teníem la pilota circulara amb més velocitat i ha entrat Mosquera que ha estat a bon nivell i ha donat el que demanava el partit, fluïdesa, jugar més senzill i més ràpid i trobar situacions per fora situacions”, va dir en acabar el xoc davant l’Alabés.

Durant el dia d’ahir Cenk va ser titular amb Turquia, però amb la novetat que va partir des del lateral esquerre, una posició en la qual mai ha sigut vist amb el València.

No obstant això, no va tindre un partit per a recordar. Com es veu en el vídeo, va cometre un greu error que li va costar a Turquia el 0-1.