La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Granada s’ha interessat per Manu Vallejo
,

El Granada s’ha interessat per Manu Vallejo

COMPARTIR

Després d’un mes de pretemporada, Gennaro Gattuso ja ha tingut temps per a comprovar quins són els futbolistes que vol per a la seua causa. El tècnic italià està treballant juntament amb la directiva i amb el seu cos tècnic per a tindre el millor equip possible. 

Un descart de Gattuso

Gattuso ha valorat la seua plantilla i ja té clar quins jugadors no entren en els seus plans. De fet, els descarts de Gattuso segons Hèctor Gómez són: Uros Racic, Koba Koindredi i Manu Vallejo. El davanter gadità no ha tingut el rendiment esperat. El davanter gadità tampoc entra en els plans de Gattuso i el millor seria una eixida per a ell. Vallejo ja va eixir el passat mercat d’hivern a l’Alabés. De fet, el València esperava que tinguera minuts en l’equip basc, però el seu paper va ser molt secundari. 

Les opcions de Vallejo per a eixir 

Ara mateix, el València treballa en la seua eixida. De fet, segons acaba d’informar el diari Ideal de Granada, el Granada s’ha interessat per Manu Vallejo. En el club andalús pensen que Vallejo seria un bon reforç per al seu objectiu de tornar a Primera Divisió. A més, després de la marxa de Luís Suárez, el Granada necessita de forma urgent fitxar un davanter. 

El passat mercat d’hivern, el Cadis es va interessar en Manu Vallejo. El club gadità somniava amb la tornada del davanter format en la seua pedrera, però finalment va firmar per l’Alabés. En este moment, segons ha informat Tribuna Deportiva, el Cadis, actualment, no està interessat en Vallejo. 

Per la seua part, el València és conscient que Manu Vallejo ha d’eixir del club. El davanter no entra en els plans de Gattuso i esperen trobar una solució en les pròximes setmanes. Vallejo va arribar al València en 2019, però no ha sigut capaç de guanyar-se la titularitat.