Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El Govern inicia els tràmits per a suspendre a Rubiales

Per Alejandro Fernandez · 25 Agost, 2023

El president del Consell Superior d’Esports (CSD), Víctor Francos, ha afirmat de manera pública que l’organisme que presideix denunciarà en el dia de hui al president de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luís Rubiales, enfront del Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) pels fets esdevinguts en l’última setmana i li suspendrà de les seues funcions, si el TAD finalment li obri l’expedient.

Víctor Francos ha demanat al Tribunal Administratiu de l’Esport que realitze una reunió de manera extraordinària aquest pròxim dilluns per a decidir si inicia l’obertura d’un expedient a l’encara president de la RFEF en apreciar una infracció greu de la llei de l’esport.

Si el TAD apreciara la infracció greu, el Consell Superior d’Esports podrà convocar a la comissió directiva, i en aquesta trobada serà quan el Govern podrà suspendre a Luís Rubiales, mentre la via del TAD segueix el seu curs.

Des del Govern van apostar per mesurar els temps i amb cautela, esperant a la celebració de l’Assemblea extraordinària de la Federació per a actuar. En un assumpte tan espinós, l’Executiu vol blindar-se davant qualsevol impugnació.

Hola