Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Getafe segueix sense cedir en la venda de Mauro Arambarri

Per Sergio Roig · 16 Agost, 2021

José Bordalás porta setmanes manifestant la necessitat de reforçar el mig del camp de l’equip. Divendres passat no es va quedar arrere. El tècnic alacantí va comparéixer en roda de premsa després de la victòria davant el Getafe. Després de presenciar una masterclass de Arambarri, el seu nom va eixir a la palestra novament en la roda de premsa i Bordalás no va dubtar en referir-se al jugador uruguaià.

Arambarri, el desitjat de Bordalás

Des de l’arribada de l’alacantí a la banqueta del València, el nom de Arambarri ha estat sempre present. Setmanes arrere es va saber de l’interés del València en el jugador charrúa i malgrat la dificultat de la seua arribada, José Bordalás l’esperarà fins al final de mercat.

“És un jugador fantàstic. Veurem si és possible o no. Té una clàusula molt alta i veurem si és factible”. Aquestes eren les paraules del tècnic valencianista en la roda de premsa postpartit divendres passat. Sens dubte, no amaga l’interés personal i del club pel jugador charrúa.

El Getafe no cedeix

Segons ha informat aquest mig dia la cadena COPE, el Getafe CF no baixarà les seues exigències a l’hora de deixar eixir a Mauro Arambarri. Amb una clàusula de rescissió de 25 milions d’euros, el València té quasi impossible poder accerder al seu fitxatge. A més, ara mateix tampoc tindria buit en la primera plantilla del València perquè no hi ha lloc per a jugadors extracomunitaris.

Mancant veure si ix Kang In, el València tindria una dificultat, fins i tot superior, amb l’arribada del davanter brasiler Marcos André. Resten menys de dues setmanes perquè tanque el mercat de fitxatges estiuenc i el València necessita reforçar de manera imminent algunes de les seues posicions. Veurem quins són els jugadors que acaba tancant el conjunt de Mestalla.