Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Getafe esperarà a Jesús Vázquez fins al final

Per Alex Alfaro · 19 Gener, 2023

Jesús Vázquez està enfadat per la situació en la qual es troba actualment al València. Al llarg del dia d’ahir, el valencià li ha demanat novament eixir a Gattuso, tal com ha informat el periodista Héctor Gómez. Vol marxar-se cedit al Getafe per a tindre minuts i poder seguir la seua evolució com a futbolista després que es demostrara que el València no li donarà els minuts suficients amb la suplència en partits com el del Madrid en la Supercopa o el de hui enfront del Sporting.

El Getafe continua esperant al jugador, no obstant això eixa opció la valoraran durant pocs dies més. El club madrileny necessita com el menjar un lateral esquerre i no pot esperar a Jesús Vázquez molt més dels 18 dies que ja li ha donat.

Gattuso ha donat resposta a esta qüestió en roda de premsa i ha expressat el següent: 

“En un 4-0 no em parles de Jesús Vázquez. Ha jugat 15 minuts…Hui ha entrat bé. És un futbolista que ha d’entrenar-se bé i quan tinga l’oportunitat que jugue. Per què em fas esta pregunta? No eixirà, tenim dos jugadors en la mateixa posició. M’enfade per estes preguntes”

La versió del Getafe

Tal com ha pogut saber Blanquinegres per part de fonts oficials del Getafe, el club de la província de Madrid té previst esperar fins al final amb la possibilitat que Jesús Vázquez acabe a Madrid. És el seu principal i única opció i encara que el mercat pot variar, en el cas en el qual Jesús no fitxe per part del Getafe, no està previst que hi haja cap moviment més. En este sentit, el València els ha transmés que esperen i des del Getafe agraeixen la predisposició que hi ha per part del València d’ací, perquè la realitat és que la direcció esportiva del València és favorable al fet que Jesús isca fora a aconseguir minuts.

No obstant això, és una qüestió que ha de decidir Peter Lim i és qui hui dia continua obstaculitzant que es produïsca el moviment

Jesús Vázquez parla en Paterna

Jesús Vázquez s’ha parat en eixir en el seu cotxe particular des de la Ciutat Esportiva de Paterna i ha atés els companys de Superdeporte per a parlar sobre la seua eixida: “La meua il·lusió sempre ha sigut triomfar ací i el club sap el que necessite. Soc conscient del que hi ha”, va assegurar este mateix matí Jesús Vázquez.

“El que es decidisca al final serà el millor: si cal eixir eixiré per a formar-me i continuar creixent i si no doncs a entrenar cada dia fort”, va analitzar el defensa després de l’entrenament. “El que decidisca el club serà el millor per a mi”, va sentenciar.