La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Getafe demana la cessió de Jesús Vázquez
,

El Getafe demana la cessió de Jesús Vázquez

COMPARTIR

El València continua treballant en l’apartat de les eixides i en realitzar les últimes dos incorporacions que té pensades: Bryan Gil i Edinson Cavani. Estos dos futbolistes atorgarien un escaló més de qualitat a la plantilla, que ara mateix va justa d’efectius, especialment a les bandes, i perquè apleguen els dos han d’eixir jugadors.

Cedit

En este context, segons Nacho Sanchis, el València ha rebut formalment una petició del Getafe: tindre a Jesús Vázquez cedit una temporada al Coliseum Alfonso Pérez. Amb la baixa de Gayà, Jesús és titular de forma indiscutible, però una vegada torne el capità serà ell qui torne a la titularitat amb molta probabilitat.

Gattuso es nega

Així, l’oferta és temptadora per al jove jugador del València, però no per a Gattuso, que té molt clar que vol quedar-se’l. Jesús Vázquez és el seu segon lateral esquerre i la temporada és molt llarga, per tant, el vol a la plantilla. Està per davant de Lato a la rotació i ha firmat un gran inici de temporada.

Lluita sana contra Gayà

Davant l’Atlètic, el més probable és que siga baixa per lesió, però a la quarta jornada tornarà a la titularitat i després tindrà una lluita molt dura i sana davant Gayà, capità i un dels millors laterals esquerres d’Espanya.