Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El gest de Kang In Lee a l’afició del València després del gol del Mallorca

Per Pablo Marquez · 23 Octubre, 2021

Ara mateix, estem al descans del València – Mallorca. L’equip de la Capital del Túria va perdent 0-2. El gol va arribar per una bona jugada de Kang In Lee. El futbolista sud-coreà tornava a la que va ser la seua casa des que tenia onze anys.

No obstant això, la tornada no ha sigut com ell esperava. L’afició i Kang In no van acabar molt bé i el jugador ha sigut rebut amb tímids xiulets. El moment de la polèmica ha arribat en la jugada del primer gol. Kang In Lee ha fet un gest fent callar a l’afició del València. Esta situació ha sigut contestada per l’afició amb el càntic: “Kang In Lee, fill de puta”.

Kang In Lee no va voler renovar amb el València

Cal recordar que Kang In Lee va eixir de forma gratuïta el passat mercat d’estiu. El València necessitava alliberar una fitxa d’extracomunitari per a tancar el fitxatge de Marcos André. A més, és important incidir en què Kang In Lee va ser qui va prendre la decisió de no renovar amb l’equip de la Capital del Túria.

Ara mateix, la relació entre Kang In i el valencianisme està trencada. Haurem de veure com evoluciona la situació en la segona part i si el València és capaç de remuntar un partit, en el qual s’ha complicat molt la vida.