Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El gegant italià se suma a United, Tottenham i Ajax en l’interés per Mamardashvili

Per Alex Alfaro · 20 Octubre, 2022

Els pretendents de Mamardashvili no paren d’arribar i són una cosa constant. Una cosa completament normal veient el rendiment del georgià en este inici de temporada, malgrat les seues múltiples fallades a Europa s’està seguint molt els seus encerts que li converteixen en un dels millors porters d’Espanya, potser únicament per darrere de Courtois, Ter Stegen i Oblak.

Segons informa el prestigiós diari La Gazzeta dello Sport, diferents observadors de la Juventus van estar a Sevilla dimarts passat pendents de Mamardashvili. El partit del porter va ser sensacional i es va poder redimir en un dels camps que pitjor sensacions li portaven després de l’actuació la passada temporada amb tres gols en els primers quinze minuts de joc.

D’esta manera, la Juventus se suma a una llarga llista d’equips que van darrere de Mamardashvili. Sense anar més lluny, el Tottenham va arribar a plantejar-se pagar la clàusula en els últims dies de mercat encara que finalment no va ser així. Equips com l’Ajax i el Mancheste United també han demostrat el seu interés en el jove porter.

Cal recordar que amb la renovació Mamardashvii està blindat amb 100 milions d’euros, encara que de la mateixa forma cal reconéixer que Meriton mai demana la clàusula pels futbolistes i sempre està oberta a negociar.