ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El futbolista del Nantes que s’ha oferit al València 

Per Alex Alfaro · 18 Novembre, 2023

L’acadèmia del València C.F va ser nomenada la quarta millor d’Europa recentment i un dels aspectes més important per a elaborar aquesta classificació és la quantitat de jugadors professionals formats a Paterna que es troben repartits per les cinc grans lligues.

Un d’eixos futbolistes és Pedro Xirivella, que està aconseguint un gran rendiment en aquesta fase inicial de la Ligue 1 jugant al Nantes. Es tracta d’un futbolista de 26 anys que ocupa la posició de migcampista. 

En una entrevista elaborada pels companys de Superdeporte, el valencià no amaga que li agradaria tornar al València: “Sí que és veritat que el Nantes sap que en algun moment tornaré a Espanya. Porte deu anys fora i segur que tornaré. Si és al València… Per què no? És l’equip de la meua ciutat, on viuen els meus pares, passe les meues vacances, tinc amics en el club com Sergi (Canós) que les nostres famílies tenen una relació especial… És el club de la meua casa, de la meua família i dels meus amics. Per què no?·

Després del seu pas per Paterna va marxar rumb a Liverpool on fins i tot va arribar a debutar en la Premier League de la mà de Klopp. Després de diversos anys a Anglaterra va donar el pass a la Eredivisie i actualment juga en el Nante francés, on és una de les peces clau.