La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Fenerbahce realitza una oferta de 7 milions per Maxi
,

El Fenerbahce realitza una oferta de 7 milions per Maxi

COMPARTIR

La davantera és la demarcació on més moviment hi ha a este mercat del València. Ara mateix, Samu Lino i Castillejo (dos incorporacions) són els extrems titulars, i el club che està treballant en la incorporació de Cavani, que seria un reforç brutal per a la posició de “9”. No obstant això, primer ha de donar eixida a Maxi Gómez o Marcos André.

Contacte amb Jorge Jesús

L’equip que més està apretant per l’uruguaià és el Fenerbahce. Els turcs volen a Maxi i ja han realitzat més d’una oferta formal, però cap d’elles aplega a les pretensions econòmiques del València. Jorge Jesús, l’entrenador del ‘Fener’, ja ha parlat amb Maxi i li ha fet saber que allí serà important, per tant, si aplega una oferta convincent eixirà.

Set milions

Doncs bé, segons Yagiz Sabuncuoglu el Fenerbahce ha realitzat una oferta de 7 milions d’euros per Maxi Gómez. Ara el València ha de decidir si esta xifra és suficient per a acceptar-la, i en cas de fer-ho es podrà llançar de forma definitiva a per Edinson Cavani, que li ha donat al València fins al dimecres perquè tracten de fitxar-lo.