ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Fenerbache s’interessa en Mouctar Diakhaby

Per Pablo Marquez · 23 Novembre, 2022

Mouctar Diakhaby acabarà el seu contracte amb el València el trenta de juny del pròxim any. De moment, el club de la Capital del Túria no ha renovat al futbolista i ja coneixen les intencions de Diakhaby i del seu entorn. Gennaro Gattuso està encantat amb el jugador i voldria que fora important en el club en el futur.

El València està treballant en la renovació del central. El problema és que, com el central francés és qui té la força en la negociació, les pretensions econòmiques de Diakhaby són elevades. Per esta raó, el València està plantejant-se si arribar a eixes condicions i renovar al central.

Clubs interessats

Ara mateix, segons ha informat el diari turc, Fotomaç, el Fenerbache tractarà de fitxar a Diakhaby de forma gratuïta a partir de l’estiu. El club turc està interessat en el central del València i podria presentar-li una oferta per a convéncer-lo i no renovar amb el club de la Capital del Túria.

La decisió a Singapur

En la reunió de Singapur, es va tractar el tema de la renovació del central del València. Gennaro Gattuso el considera un futbolista important i voldria continuar comptant amb ell. Per esta raó, tal com va informar El Desmarque VCF, el València presentarà una proposta de renovació a Mouctar Diakhaby. Haurem d’estar presents a pròxims moviments per a veure quin és el futur de Diakhaby i si és lluny o a Mestalla.