La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Fenerbache presenta una nova oferta per Maxi Gómez
,

El Fenerbache presenta una nova oferta per Maxi Gómez

COMPARTIR

El València està treballant en el mercat. Des del club són conscients que han de reforçar la plantilla per a poder ser més competitius. No obstant això, com la situació econòmica és prou delicada, el València està treballant en diferents eixides per a poder alliberar espai en el Fair Play Financer. 

Ara mateix, el principal objectiu per al València és vendre a Maxi Gómez. El club de la Capital del Túria necessita la marxa del jugador uruguaià per a poder desbloquejar el mercat i reforçar les posicions necessàries per a ser un equip més competitiu. 

La nova oferta del Fenerbache

Segons ha informat el periodista turc, Yağız Sabuncuoğlu, el Fenerbache ha fet una nova oferta per Maxi Gómez. La quantitat per a firmar al jugador uruguaià és la mateixa que abans i no arriba als dotze milions que demana el València, xifra que falta per amortitzar del jugador. 

No obstant això, a diferència de la proposta anterior, el Fenerbache ha inclòs un percentatge per una futura venda del jugador uruguaià. Maxi Gómez encara és un futbolista jove i se’n va a una lliga menor per a tornar al seu millor nivell. Per este motiu, el València espera que Maxi faça una bona temporada i poder aconseguir més diners pel futbolista en un futur. 

Maxi a l’espera 

Pel que respecta al jugador, Maxi Gómez vol jugar en el Fenerbache. El davanter està a l’espera de l’acord entre els dos clubs per a poder viatjar a Istanbul i convertir-se en el nou davanter del club turc. Maxi Gómez podria viure en la mateixa ciutat que Lucas Torreira, jugador que ha fitxat pel Galatasaray.