Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

El discurs de Kiat Lim, fill de Peter, en la Junta d’Accionistes

Per Alex Alfaro · 12 Desembre, 2022

La Junta d’Accionistes ha servit com a presentació en societat de Kiat Lim com a nou conseller del València. El fill de Peter Lim, que romandrà uns dies a la ciutat mantenint diferents reunions amb personal del club i administracions, va prendre per al·lusions la paraula en el torn de respostes.

El discurs de Kiat Lim

“Vos done les gràcies per vindre. És un orgull poder estar ací i representar un club amb tanta història. He escoltat amb atenció i estic d’acord amb algunes opinions i en unes altres no, però crec que podem treballar de manera respectuosa. Hi ha diferències culturals però no són excuses. Estic ací per a aprendre del context i demane paciència”.

“És molt important tots els aspectes. No hauríem d’estar ací lluitant, deuríem no perdre el temps en atacs personals perquè si volem exigir atenció i acció, qualsevol que siguen les demandes han de ser de manera constructiva”.

“Volem evitar apuntar amb el dit. Volem tindre èxit com jugar a Europa i guanyar títols però l’equilibri és complicat entre economia i equip. No estem en una bona situació econòmica i volem ser consistents i tindre estabilitat econòmica. Vull mirar al futur que és el que importa. Jo acabe d’arribar i no podem prometre que succeirà demà i veure quals són les accions tangibles que podem dur a terme i poder treballar junts perquè estem en el mateix vaixell”.

“Hem tingut un parell d’anys complicats i crec que podem treballar de manera més amigable perquè si no tindrem un entorn més tòxic”.