Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El desorbitat preu que ha posat Lim a Thierry

Per Alex Alfaro · 14 Juliol, 2023

Layhoon Chan ha tornat a València després de diverses setmanes a Singapur. La presidenta ha estat al corrent de l’actualitat del club, encara que amb la seua presència en el dia a dia s’espera avançar en moviments de mercat que requereixen l’aprovació de la propietat.

Entre elles les eixides en les quals hi haja traspàs pel mig, perquè situacions com les de Cavani o Castillejo ja tenen l’ok de Lim si els jugadors decideixen canviar d’aires a canvi de rescindir els seus contractes sense penalització, alliberant així la seua part de percentatge en el cost de plantilla.

Una de les operacions que Lim ha demanat parar és la de Thierry Rendall. Segons ha informat el periodista Pedro Morata, un club ha comunicat al València que ofereix per Thierry a 12 milions d’euros tenint en compte els variables. Mentrestant, Mendes vol portar-lo a la Premier League mentre que Lim ha contestat que únicament el vendria per una oferta de 40 milions d’euros. Els treballadors de València han al·lucinat amb la resposta del màxim accionista del club.