El descompte enfila al València cap al descens

Per Blanquinegres · 09 Gener, 2017

Clerc arranca la diagonal des de la banda esquerra, es marxa de tres futbolistes ches, tira la paret a la vora de l’àrea i finalitza al pal llarg de Diego Alves. Gol. Minut 92 en El Sadar, 3-3 i dos punts que es marxen al limb. Una ocasió menys de sumar els punts necessaris per a eludir el descens i davant un rival directe.

El futbolista català ha tornat a traure les vergonyes del València i ha convertit en causalitat i no casualitat els gols encaixats en les acaballes dels partits. El gol rebut enfront d’Osasuna és el quart esta campanya que rep l’equip che als últims compassos de partit.

Rubén Castro (2-3), Leo Messi (2-3), Pablo Fornals (2-2) i Carlos Clerc (3-3) són els quatre gols que li han rebentat sis punts als valencianistes. A més des del vint d’abril no deixa la seua porteria a zero en Lliga (4-0 vs Eibar) i des de setembre de 2015 no ho fa a domicili (0-1 vs Sporting). Un drama a Mestalla.