La millor informació del ValènciaCF en valencià

El cos tècnic té por d’un descens l’any que ve si l’equip no es reforça bé
,

El cos tècnic té por d’un descens l’any que ve si l’equip no es reforça bé

COMPARTIR

La fractura entre Bordalás i el club comença a ser evident. L’entrenador del València ha canviat el seu to a les últimes rodes de premsa i està demanant jugadors per a la pròxima temporada, ja que sap que la seua millor forma de fer pressió a Lim és a través d’estos comunicats. La secretaria blanquinegra treballa per a aconseguir les millors oportunitats, però com sempre, farà falta l’OK del màxim accionista.

Els últims mercats

El cos tècnic del València coneix que el club haurà de vendre a futbolistes importants de la primera plantilla. És una realitat que ara mateix la institució no travessa un bon moment financer i per això està obligat a traspassar jugadors, i este fet, unit a les experiències dels últims mercats al València provoquen que, segons Onda Deportiva, el cos tècnic tinga por d’un possible descens la pròxima temporada si no es reforça bé.

La involució del club

Bordalás ha afirmat per activa i per passiva que coneix la competició i que tots els equips milloren cada any. D’esta manera, encara que no ho haja dit explícitament, s’entén que el València ara mateix està vivint de les rendes d’haver sigut un club gran, però que si continua esta progressió de vendre als jugadors amb més nivell i no reforçar-se, caurà al descens en un futur pròxim.

El futur de Bordalás

La situació és més crítica del que sembla i fa la impressió que Meriton està acabant amb la paciència d’un altre entrenador, que s’uniria a la llarga llista de persones que aplegaren al club molta il·lusió, i un any després s’han vist superats pel modus operandi de treball que s’exerceix a Paterna. Bordalás ha afirmat que vol continuar, però si continua realitzant estes declaracions és possible que siga Meriton qui l’acomiade.