Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Consell espera garanties de Peter Lim per a acabar el Nou Mestalla

Per Pablo Marquez · 18 Febrer, 2021

Ahir va eixir la notícia, en la qual es comentava que la idea de Peter Lim era realitzar un projecte per a acabar el Nou Mestalla, tal com va prometre en 2014. Quan va arribar al club al costat d’Amadeo Salvo, la intenció era estrenar el Nou Mestalla en la temporada del centenari. No obstant això, dos anys després, les obres encara no han començat.

EL CONSELL EXIGEIX A LIM UN PROJECTE SÒLID

Segons han informat els periodistes del diari Levante-EMV, Vicent Chilet, i el periodista de Superdeporte, Carlos Bosch, Peter Lim vol avançar i començar les obres del Nou Mestalla. Per a això, necessita un pla de finançament, el qual podria ser demanar un préstec a una entitat bancària privada. D’altra banda, des del Govern valencià han assenyalat que encara no han rebut cap comunicació formal per part del València CF, en la qual s’esmenten estes intencions.

ANIL MURTHY ES REUNIRÀ AMB XIMO PUIG

Ara mateix, el president del València, Anil Murthy, està en Singapur. Anil aprofitarà la seua estança en el país asiàtic per a reunir-se amb el màxim accionista del València CF. En principi, un dels temes que tractaran és com començar les obres del Nou Mestalla, ja que són conscients que el temps s’esgota i que caducarà l’ATE.

Per esta raó, Anil Murthy ha sol·licitat una reunió amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, per a abordar el tema de la construcció del Nou Mestalla i sol·licitar una pròrroga de l’ATE per a poder complir els terminis.

La Generalitat i l’Ajuntament de València no volen més paraules buides i esperen que Meriton Holdings siga capaç de presentar un projecte urbanístic sòlid per a poder escometre la construcció del Nou Mestalla. De fet, des del Consell s’espera que Peter Lim tinga clar com serà la finançament, en quins terminis i per a quan estarà disponible.

TAMBÉ VOS POT INTERESSAR: La planificació de Peter Lim per al Nou Mestalla