La millor informació del ValènciaCF en valencià

El club es plantejaria vendre a Soler per una xifra pròxima als 25 milions
,

El club es plantejaria vendre a Soler per una xifra pròxima als 25 milions

COMPARTIR

Cada dia que passa, el València té una posició més feble en el mercat respecte a Carlos Soler. Un dia més és igual a un dia menys perquè Soler acabe el seu contracte i siga lliure per a signar amb l’equip que vulga. El club va transmetre a la premsa desplaçada a Saint Gallen que les posicions entre l’entorn de Soler i el mateix València no són insalvables i estan més prop d’entendre’s que fa sis o huit mesos, però encara així les diferències continuen sent grans i el club segueix sense moure fitxa per a acostar-se a les pretensions de Soler.

La principal diferència és clara i són els diners. Encara que el projecte importe, el València mai s’ha arribat a acostar al que demandava al Promoesport i des de fa ja temps no hi ha una conversa ferma i seriosa entre totes dues parts. Tot això sumat a la necessitat imperiosa del València de vendre provoquen que calga estar molt atents a l’evolució d’un mercat que ara mateix es troba molt parat.

Tal com ha pogut saber Blanquinegres, el club ara mateix no contempla en cap moment vendre a Carlos Soler per 15 milions, que és el que estaria disposat a oferir l’Atlètic de Madrid en la situació actual. I encara que això és una opinió, costa molt creure que aqueixa posició s’allargue durant tot el mercat.

No obstant això, el ventall d’una suposada venda rondaria entre els 20 i els 25 milions d’euros, segons el moment del mercat en el qual ens trobem i el context del club una vegada arriben les ofereix, ja que de moment no ha arribat cap oferta seriosa per Soler, Gayà, Guedes, Cillessen o Mamardashvili.