La millor informació del ValènciaCF en valencià

El central que volia Gattuso prop de ser jugador de la Lazio
,

El central que volia Gattuso prop de ser jugador de la Lazio

COMPARTIR

Gennaro Gattuso està preocupat, perquè ha començat la pretemporada i el mercat no avança. En la reunió que va mantenir l’italià amb Peter Lim a Singapur, el màxim accionista li va prometre fitxatges per a poder reforçar l’equip. No obstant això, abans d’incorporar, cal vendre jugadors.

El mercat del València, parat

Ara mateix, el València només ha tancat l’eixida de Jorge Saenz, la qual no allibera quasiFair Play Financer. Per este motiu, Gattuso està a l’espera de les vendes de futbolistes com Carlos Soler, Gonçalo Guedes o Jasper Cillessen per a poder començar a confeccionar la plantilla.

El principal problema és que com el València està tardant tant en vendre als seus jugadors, està perdent oportunitats de mercat molt interessants que podrien haver reforçat la plantilla. Segons acaba d’informar el periodista italià, Gianluca DiMarzio, la Lazio està molt prop d’arribar a un acord amb el central italià, Alessio Romagnoli.

Gattuso va telefonar a Romagnoli

El veterà futbolista acabava contracte amb el Milà esta temporada i podia firmar gratis amb qualsevol equip. Quan Gattuso es va convertir en l’entrenador del València, el tècnic italià va contactar amb Romagnoli per a conéixer la seua situació i saber si volia vindre al València.

No obstant això, el temps ha jugat en contra del València i la Lazio s’ha anticipat. El club italià té preparat un contracte de cinc anys per a Romagnoli, en el qual cobrarà una quantitat propera als tres milions i mig d’euros, una xifra a la qual no hauria pogut arribar el València.

L’afició i Gattuso estan impacients, perquè no hi ha cap moviment en l’apartat esportiu del València CF. Ara mateix, tal com ha confirmat Lay Hoon a la roda de premsa, Peter Lim té com a principal prioritat tancar el projecte del Nou Mestalla. Gattuso espera que no hi haja problemes i que en el mes de setembre puga tindre un bon equip per a poder competir en condicions.